Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
معاون اجتماعی وزیر بهداشت بر اتخاذ تدابیر ویژه برای اسکان مردم در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه تاکید کرد.

سيد محمد هادي ايازي در گفت‌و‌گو با همشهري آنلاين اظهار داشت: گرچه از ابتداي وقوع زمين‌لرزه كرمانشاه تاكنون، به همت دولتمردان، مسئولان، مردم و خيرين سلامت، اقدامات خوبي صورت گرفته است اما واقعيت آن است كه براي اسكان اين عزيزان، بايد تدابير خاص و ويژه‌تري اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به برودت و سردي هوا، اسكان مردم در مناطق زلزله زده بايد هر چه سريعتر انجام شود چرا كه اين عزيزان شب و روزهاي سختي را پشت سر مي‌گذارند. از سوي ديگر با شروع فصل گرما هم در معرض مشكلات ديگري قرار خواهند گرفت. اين شرايط ويژه همت ويژه و توجه خاص مسئولان را مي‌طلبد.

معاون اجتماعي وزير بهداشت اظهار داشت: از اولين روز زلزله كرمانشاه تلاش كرديم تا زير ساخت‌هاي سلامت را در مناطق زلزله‌زده كرمانشاه ايجاد و كمبودها را برطرف كنيم و پاسخگوي نيازهاي مردم در حد امكان باشيم.

وی افزود: اولين اقدام در اين زمينه خدمات‌رساني به مجروحان و مصدومان اين حادثه بود، معاونت اجتماعي در كنار معاونت درمان وزارت بهداشت و اورژانس كشور، تمام تلاش خود را كردند كه به بهترين شكل، كار خدمت‌رساني به مجروحان حادثه را انجام دهند. حتي براي بعد از دوره درمان هم برنامه‌ريزي‌هاي لازم انجام شد. ايجاد نقاهتگاه‌ها، يكي از اين اقدامات است. علاوه بر اين براي همراهان بيماران هم خدمات جانبي ارائه شد.

ايازي تاكيد كرد: توجه و رسيدگي به سلامت روان مردم مناطق زلزله‌زده، امر مهم ديگري بود كه پيگير شديم و در اين راستا تيمي از روانشناسان به منطقه اعزام شدند و مردم مناطق زلزله‌زده، تحت پوشش خدمات مشاوره اي قرار گرفتند.

به گفته معاون اجتماعي وزير بهداشت، خيرين سلامت در كنار توجه به درمان و بهداشت مردم مناطق زلزله‌زده به ايجاد زير ساخت‌هاي سلامت هم كمك كردند.

ايازي گفت: در جريان زلزله، 2 بيمارستان اسلام آباد و سر پل ذهاب، 62 خانه بهداشت، 22 مركز جامع سلامت و 5 پايگاه اورژانس تخريب شد. خيرين سلامت با مشاركت بنگاه‌هاي اقتصادي، هزينه ساخت اين مراكز را به عهده گرفتند و تمام اين زير ساخت‌هاي سلامت ايجاد خواهد شد. در يكي از سفرهاي وزير بهداشت به كرمانشاه، كلنگ احداث اين مراكز به زمين زده و مقرر شد، كار ساخت خانه‌هاي بهداشت در كمتر از يك سال و كار ساخت بيمارستان حدود 2 سال به پايان برسد.

او افزود: هزينه ساخت مراكز بهداشتي كه خيرين سلامت آن را تقبل كرده اند بالغ بر 80 ميليارد ريال برآورد شده است كه البته با مشاركت بنگاه‌هاي اقتصادي اين امر انجام خواهد شد.

ايازي از مسئولان خواست همانطور كه از اولين ساعات زلزله در كرمانشاه با همدلي مردم و خيرين سلامت به كمك مناطق زلزله‌زده شتافتند، با توجه به سردي و برودت هوا، براي اسكان مردم در اين مناطق تدابير ويژه‌تري اتخاذ كنند.

در همین زمینه: دو ماه گذشت؛ ۶۰ درصد زلزله‌زدگان غرب کشور هنوز در چادر زندگی می‌کنند تخریب و آبگرفتگی۴۰ چادر در مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب مردم زلزله‌زده همچنان در سرما هستند | در بخشی از مناطق کانکس تامین نشده است گلنگ احداث مراکز بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده به زمین زده می‌شود

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در جمع خبرنگاران با قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار کرد: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می‌کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

 عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جز بودجه امسال دیده شده است.

 عین‌اللهی در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود با خبرنگاران به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

 وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

او با شاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

 عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی